This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Djesco

Popular

 1. 1.
  Zo Mooi
  3:220:30
 2. 2.
  Tot Aan Het Randje
  2:370:30
 3. 3.
  Ons Twee - Linete Lopes
  3:120:30
 4. 4.
  Ver Weg - Harry Femer
  2:430:30
 5. 5.
  Intro
  1:310:30
Remi Balorian (Djesco) is geboren in Groningen. Hij verhuisde op jonge leeftijd naar Enschede en kwam daarna terecht in zijn echte thuis stad Rotterdam.
Remi groeide daar op bij zijn moeder in stadsdeel Zuid. Zijn vader was minder vaak in beeld, maar ze hebben altijd contact gehouden. Z'n vader is tevens grotendeels verantwoordelijk voor de muzikale kant van de rapper. Remi kreeg de bijnaam Djesco van zijn vader. De naam refereert naar zijn voorliefde voor Jazz en reggae muziek.
In 2017 besloot Djesco om samen met een filmmaker naar Charleroi te rijden om de video te schieten van zijn debuut single 'Tot aan 't Randje'
Djesco besloot om mee te doen aan de Hip-Hop talentshow ‘Wanted’. Als een van de geselecteerde mocht hij optreden in Q-factory. Ondanks dat dit zijn allereerste show was, verdiende hij een plek in de finale in de Melkweg. Een logische vervolgstap was zijn tweede single genaamd ‘Nooit Meer’. Hierin vertelt Djesco een aangrijpend verhaal uit zijn leven.
Om zijn carriere een boost te geven, schreef hij zich in voor de ‘Sena Grote Prijs van Rotterdam’. Ook hier viel hij door zijn unieke muziekstijl op bij de jury. Hierdoor mocht hij als een van de vijf finalisten optreden in BIRD Rotterdam. De jury omschreef zijn performance als lyrical, energiek en geloofwaardig. Aan het eind van de avond ging Djesco naar huis met allebei de prijzen, namelijk de jury- en de publieksprijs. Vervolgens werd hij bij radiozender FunX uitgenodigd om te vertellen over de winst.

148

Monthly Listeners

65

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Djesco now.

Listen to Djesco in full in the Spotify app