This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

A Mili

Popular

 1. 1.
  Hoe Je Naar Me Kijkt
  2:590:30
 2. 2.
  Alleen
  2:410:30
 3. 3.
  Met Je Zijn
  4:480:30
 4. 4.
  Met Je Zijn - Radio Edit
  3:450:30
A Mili is vuur. Als zij en haar band het podium betreden ben je binnen enkele seconden om. De mix van soul, funk, urban en hiphop zorgt ervoor dat je onmogelijk stil kunt blijven staan, en met haar weergaloze performance en ijzersterke teksten pakt ze je aandacht!
A Mili (Milaisa Breeveld) is een van oorsprong Surinaamse zangeres. In 2015 scoort ze daar een grote hit met de single Geblinddoekt. Ze maakt de oversteek naar Nederland waar ze gaat studeren aan de ArtEZ Popacademie in Enschede. Al snel wordt ze opgemerkt en opgepikt door artiesten als Typhoon, Kenny B en Jeangu Macrooy, en speelt samen met laatstgenoemde op plekken als Lowlands, North Sea Jazz, ESNS en DWDD.
Ondertussen verzamelt A Mili een band om zich heen, waarmee ze aan haar eigen repertoire werkt. De aanstekelijke songs met een mix van soul, funk, urban en hiphop vallen onmiddellijk op, en de energieke shows zorgen voor jubelende kritieken en interesse van pers en muziekindustrie.
Elke avond pakt A Mili het publiek en laat het niet meer los.
A Mili heeft in 2018 een succesvolle Popronde gedaan, waarbij ze na haar show op het eindfeest de Paul Smits Award (publieksprijs voor de beste performer van de Popronde) in ontvangst mocht nemen. Ze deed 2 shows op ESNS 2019, en stond de afgelopen maanden meerdere malen in Tivoli Vredenburg en de Melkweg. Ondertussen heeft ze hard gewerkt in de studio, en nu is A Mili klaar voor wat komen gaat. Get ready for A Mili Season!!!

1,637

Monthly Listeners

140

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to A Mili now.

Listen to A Mili in full in the Spotify app