This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Leafs

Popular

 1. 1.
  Mamacita - Ramiks
  2:490:30
 2. 2.
  Tokio
  2:590:30
 3. 3.
  Young Patron
  2:530:30
 4. 4.
  It's a Murda
  2:330:30
 5. 5.
  Drip - SFB, Dopebwoy,
  3:300:30
Met nog maar 18 leefjaren achter de rug te hebben is Leafs een van de meest herkenbare rappers in de Nederlandse urban scene.
Niet alleen zijn unieke muziek, maar vooral zijn doel en laten vormen hem tot de onbevangen muzikant die hij is.
In mei 2017 verschijnt Feals, Leafs' e debuut EP met daarop het ultiem meezingbare 'Alright'. Eind 2017 volgt een tweede EP: 'Adventures' met daarop o.a. de singles 'Mikado' en 'Mamacita'. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is 'altijd blijven flexen'. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg , Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich al op zeer jonge leeftijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.
In 2019 is Leafs zijn debuut album 'Sensei' uitgekomen, volledig geïnspireerd op zijn favoriete plek op de wereld; Tokyo. De gelijknamige track 'Tokio' omschrijft precies de vibe die Leafs in Tokyo voelt.
The sky is the limit voor Leafs, eind 2019 is hij zijn eigen label genaamd 'Sensei Records' gestart. Het ontwikkelen van zijn eigen sound en het begeleiden van jonge talenten uit zijn omgeving, dit is Leafs zijn doel voor 2020.

298,656

Monthly Listeners

76,399

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Leafs now.

Listen to Leafs in full in the Spotify app