PATINA

Popular

 1. 1.
  Omvendt Forsvar
  2:550:30
 2. 2.
  Flammer Rammer
  3:240:30
 3. 3.
  Sådan Må Det Være (Uhhhh)
  3:140:30
 4. 4.
  Tiden Går I Stå
  2:480:30
 5. 5.
  Drømmefanger
  3:510:30
PATINA gjorde for alvor deres indtog på den danske musikscene i 2020 og blev belønnet med en nominering til P3s talentpris, en flot efterårstour og sluttede året af med at få at vide, at deres hit ’Flammer Rammer’ var den mest afspillede sang på P3 i hele 2020.
På trods af verdenskrisen, så har 2020 været et gennembrudsår for trioen, hvor alle tre synger, alle tre spiller trommer og alle tre spiller percussion. Nu har de færdiggjort deres debutalbum 'Drømmefanger' , som de udgiver d.26. februar.
”Alle sange er blevet skabt i en slags grænsesøgen eller en form for kompromisløshed. Vi er så trætte af den her kassedeling, der foregår alle steder. Både som mennesker og som band. Det vil vi gerne udfordre. Det er også derfor, titlen er ’Drømmefanger’. Fordi det handler om at drømme stort og turde at gøre det uden at frygte, at man ikke passer ind et eller andet sted. Det beskriver vores egen eksistentielle søgen”, siger Søren.
Pladen, der består af 11 sange, er, som drengene selv beskriver, både kompromisløs og bevæger sig i mange forskellige musikalske retninger. Samtlige medlemmer af gruppen var fra start overbeviste om, at ’Drømmefanger’ ikke skulle være et konceptalbum, hvis højeste formål var at cementere gruppen som et stærkt navn indenfor en bestemt genre. Lyden varierer i stedet markant fra sang til sang. Og hvert eneste tekstunivers bunder enten i Søren, Gregers eller Mads’ egne liv.

52,389

Monthly Listeners

3,415

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Listen to PATINA now.

Listen to PATINA in full in the Spotify app