This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Meg og kammeraten min

Popular

 1. 1.
  2:020:30
 2. 2.
  Sjeldne skjell
  2:090:30
 3. 3.
  Stakkars stokkmaur - The Norwegian Radio Orchestra
  3:400:30
 4. 4.
  Sokken Min Er Våt
  3:140:30
 5. 5.
  Hvilken oppgang bor du i?
  1:430:30
Meg og kammeraten min er bandet foreldre og barn konkurrere om å like!
Fem album har gitt barn i alle aldre i alle deler av landet nye klassikere, og siden New Orchestral Hits 4 Kids ble sluppet på Naxos i 2019, nå også hele verden!
Meg og kammeraten min slipper en ny plate i oktober 2020. Plata skal hete “Sjeldne skjell” og inneholder nye hits med titler som Stakkars stokkmaur, Deg og Meg-allsangen, Bobler og Vannløper.
MOKM har spilt utallige konserter for barn på festivaler, kulturhus i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge, de har hatt sin egen TV spesial på NRK med Kringkastingsorkesteret og de er en av de mest vitale låtskriverparene i norsk musikkliv uansett sjanger og aldersgruppe.
“Meg” er ingen ringere enn Martin Hagfors kjent som soloartist og fra egne band HGH, Home Groan og Cream Of The Crop og med hele 26 egne album på samvittigheten. Hagfors er også en yndet låtskriver og har bidratt med materiale på plater med The National Bank (Tolerate), Hellbillies (Røta), Big Bang, Ellen Andrea Wang, Motorpsycho, Respatexans, Pål Angelskår, Øystein Greni, Bobby Bare, Elisabeth Andreassen, Knut Reiersrud etc. Hagfors har også gitt ut barneboka “Ta det som en ferie”.
Erik Johannessen er en fabelaktig trombonist og fast medlem av Jaga Jazzist. Johannessen er også en meget dyktig arrangør og komponist. Han er aktuell som komponist i filmen “Knerten” og har bidratt på utallige plater bla. annet på Susanne Sundførs “The Silicone Veil”.

1,663

Monthly Listeners

468

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Meg og kammeraten min now.

Listen to Meg og kammeraten min in full in the Spotify app