This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jorra i Gomorra

Popular

 1. 1.
  Brilles
  4:020:30
 2. 2.
  A Manacor
  2:360:30
 3. 3.
  Windom Earle
  2:340:30
 4. 4.
  Cançó nyonya
  1:570:30
 5. 5.
  Monument
  2:090:30
A Vellut i purpurina, el seu segon llarg i tercer treball per a Bubota després de l’EP A Manacor (que li va valer el premi a l'artista revelació de la revista Enderrock), Santiago és més Jorra que mai.
Més Jorra, més gran i més lliure. Fins el punt d’atrevir-se a tocar, gravar i mesclar la meitat de les cançons del disc en total solitud i l’altre meitat amb l’equip habitual: la banda que l’ha acompanyat aquests darrers anys —amb els seus inseparables germans Daniel i Carloscar Gómez al capdavant, Biel Riera i Toni Llull—, i amb Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer dels Estudis Favela a càrrec de la part tècnica.
Mesquida i Ferrer han sabut, a més, acabar d’adobar el resultat final, de manera que t’és difícil distingir quina de les dues meitats és quina, donant-li continuïtat a un disc carregat de l’habitual dosi de hits efusius i incontestables (“Cançó nyonya”, “Brilles”, “Monument”), inconoclàstia radical (“L’home de marbre”, “El desig”) i homenatges als seus grans ídols (Guided By Voices a “Independents”, per exemple), sempre amb un gust impecable i sense cap vergonya de res.
Perquè aquest és el secret de Vellut i purpurina, la llibertat i la insolència amb què Santiago ha donat forma a un disc que suposa la confirmació de que estam davant d'un dels talents més únics que han sortit de l'illa en molt de temps.

853

Monthly Listeners

469

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Jorra i Gomorra now.

Listen to Jorra i Gomorra in full in the Spotify app