This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

DJ Galaga

Popular

 1. 1.
  Mysterious Girl - Masta, Ruben Thurnim
  2:520:30
 2. 2.
  Nothing's Gonna Change My Love For You - Dean Saunders
  3:030:30
 3. 3.
  The Game
  3:010:30
 4. 4.
  It's On You
  3:100:30
 5. 5.
  I Swear - Dean Saunders, Masta
  3:030:30
Galaga (Marco) is één van Nederlands bekendste allround dj’s die al ruim 25 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van mixen en draaien.
Zoals vele dj’s begon Marco op jonge leeftijd als vaste dj in een club waar swing beat, hiphop, bubbling en salsa de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van Galaga. Hier werd in de jaren ’90 de opkomende house en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround dj, die vandaag de dag nog steeds op de grootste en bekendste feesten in binnen én buitenland draait!
De kennis en het gevoel voor muziek werd naast het draaien ook gebruikt bij het maken van eigen werk. In zijn studio, die voorzien is van alle in en outs, maakte hij een aantal producties die nationale en internationale successen behaalde. Dit bleef niet onopgemerkt bij een aantal bekende Nederlandse artiesten, die zijn creaties graag in een eigen uitvoering wilde hebben, en er zelf hits mee scoorden. De opdrachten waren niet aan te slepen, wat ervoor zorgde dat zijn eigen werk opstapelde en bleef liggen op de plank, maar daar is verandering in gekomen…

18,752

Monthly Listeners

626

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to DJ Galaga now.

Listen to DJ Galaga in full in the Spotify app