This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Lewi Bergrud

Popular

 1. 1.
  Om jeg faller
  3:340:30
 2. 2.
  Angsten
  3:330:30
 3. 3.
  Så nær
  3:370:30
 4. 4.
  Du er nydelig - Hege Øversveen
  3:040:30
 5. 5.
  Stjerneregn
  3:280:30
Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk kinderegg som møter deg. For det første: Får du ikke bakoversveis av Lewis stemme og formidling er du enten følelsesmessig avstumpet eller du mangler rett og slett hår.
For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med både kraft og tyngde, som blir fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter mens han synger fletta av de fleste.
Alle liker Lewi. Han kan trollbinde et lyttende publikum i en kirke en torsdag. Påfølgende lørdag kan han få publikum i en mørk, tysk rockeklubb til å hoppe. Jublende. Skrikende. «MEHR! MEHR!»
Sammen med barndomskompisen og Stjernekampvinner Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers.
I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger» - Norges største sommershow.
Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Farytales of New York». Og du har garantert sett ham på ei scene i nærheten av deg, som «han sykt gode bassisten som korer som en gud!»
Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid.
Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt eget publikum. Og publikum fortjener Lewi.

6,693

Monthly Listeners

998

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Lewi Bergrud now.

Listen to Lewi Bergrud in full in the Spotify app