This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Isak Shorty

Popular

 1. 1.
  E E GOOD!
  1:580:30
 2. 2.
  Om Du Vil - Tale Liaaen
  3:070:30
 3. 3.
  3:210:30
 4. 4.
  Blå Tiger - Plaster På Såret
  3:140:30
 5. 5.
  444
  2:060:30
Isak Shorty har et etterlengtet prosjekt på vei, og nå vil han invitere verden inn i tankene hans med en singel fra sin kommende EP «ÅRVÅKEN»
Sanger, rapper - og låtskriveren kommer nå med låten «Askemann.» Som han selv sier er dette den låten som står han hjertet nærmest fra det kommende prosjektet, dette er også låten som han er mest nervøs for å slippe. I den kommende singelen utforsker Isak et mer organisk lydbilde, og en kan absolutt merke at både han og musikken modnest med tiden.
Etter slippet av sin debut - ep «4IRE» (2019) fikk Isak en mye større fanskare og et sterkere bånd til sine lyttere, som stadig etterlyser mer musikk fra Ålesunderen. Selv om det er et år siden sist ep så har det ikke vært stille fra Isak. I år slapp han låten «E E GOOD» som ble listet på P3 og havnet på 16. plass over 30 mest populære låter på tilsvarende kanal. Nå er vi alle veldig klare for et nytt eventyr og er utrolig spente på hva framtiden vil bringe for Isak Shorty.
I 2018 vant han Musikkprisen nærmest ut av det blå. Shorty vant over en jury som besto av bransjehoder og kritikere som Asbjørn Slettemak, Kristin Winsents (P13), Kathrine Synnes Finnskog (Music Norway), Tord Krogtoft (Øyafestivalen) og Terje Erstad (Momentium). Litt over et år senere har han fått en trofast fanskare og spilt på festivaler som Jugendfest, Øyafestivalen, Vill Vill Vest og Trondheim Calling.
Kontakt: glenn@indianer.nu
Booking: anita@allthingslive.no
All platforms: @isakshorty

5,511

Monthly Listeners

1,212

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Isak Shorty now.

Listen to Isak Shorty in full in the Spotify app