This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Xanguito

Popular

 1. 1.
  Te Vendré a Cercar - Pau Debon
  4:010:30
 2. 2.
  Encara És Prest - Apol.lònia
  3:140:30
 3. 3.
  Més Fàcil
  4:030:30
 4. 4.
  3:540:30
 5. 5.
  Un Home
  3:480:30
XANGUITO és un gup de música que va irrompre al setembre de 2017 amb el seu disc debut BEIX (U98 Music), el qual en menys d'un any s’ha convertit en un referent a les Balears i ha compartit llistes i cartell amb els grups més reconeguts de música en català.
El grup té un so propi que s'envolta d'una atmosfera acústica i s'acompanya de lletres que es caracteritzen per l'optimisme i humor enmarcades en el context illenc.

XANGUITO ençatà la seva carrera amb més de 5000 descàrregues en sols dues setmanes de pujar BEIX i es posicionà nº4 a "Itunes Spain" en la categoria "World Music". Al 2018 guanyen dos Premis Enderrock de la Música Balear amb la Millor Cançó (Te vendré a cercar) i Millor directe (Gira Presentació BEIX), quedant finalistes a Millor Disc, Artista Revelació i Artista de l'any.
Equipat d'un missatge serè i despreocupat, pinten de BEIX tot el que es posa al seu camí, plasmant l'essència pacifista que els defineix i que et ve "a cercar tots els dies per sentir-te riure".
El disc BEIX compta amb la col.laboració d'artistes com Pau Debon (Antònia Font), Toni "Barbosa" i Toni "Txango" de Pirates Pirats i Apol.lònia. BEIX es va enregistrar a "La caja del Ruido" i ha estat editat per la discogràfica “U98 Music”
Joan Muntaner Pericàs: Guitarres i veu
Josep Castell Colom: Baix i cors
Josep Oliver Rubio: Trombó, guitarró i cors
Pau Belenguer Arias: Bateria
Samuel Martinez Rodilla: Trompeta i cors
Miquel Amengual: Percussió
► Segueix-nos a les Xarxes!
@Xanguitogrup

1,555

Monthly Listeners

391

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Related Artists

Listen to Xanguito now.

Listen to Xanguito in full in the Spotify app