Kærlighedsorkestret

Popular

  1. 1.
    Bente
    3:550:30
Kærlighedsorkestret er et fem mand højt rockorkester som spiller egen komponeret melodiøst 80’er rock og pop i en nutidig indpakning, toppet op med elektroniske virkemidler.
De danske brede vokal harmonier akkompagneres af tryllende tangenter og ridderlige guitar riff, og alt bindes på bedste vis sammen af en heltemodig bas og klingende kønsneutrale bækkener.
Kærlighedsorkestret har flere koncertoptrædener på bagen. Både dedikeret koncerter på landets spillesteder samt optræden på flere af landets festivaler.
Tilbage i 2017 releasede orkestret EP’en “Den snørklede vej”, hvor Frans Beckerley (Gasolin) stod for EP’ens cover. EP’en opnåede god rotation på DR P5. Dette blev fulgt op af singlen “Bente” i 2018.
I 2019 har kalenderen været fuld af job aktiviteter. Herunder udsolgte koncerter i “Krudttønden” i København samt på “Værftet” i Havnsø. Ligeledes er det blevet til besøg på en række af landets festivaler, bl.a. Vedsted Søfestival og Samsø Festivalen.
Fokus i 2020 ligger, udover live koncerter, på udgivelse af live video samt studie indspilning af fuldlængde LP med masser af nyt materiale.
Det musikalske håndværk er garanteret i top! Medlemmerne bidrager hver især, gennem deres mangeårige musikalske erfaringer, til den enhed, der ganske enkelt ikke kan hedde andet end Kærlighedsorkestret.

8

Monthly Listeners

25

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Kærlighedsorkestret now.

Listen to Kærlighedsorkestret in full in the Spotify app