This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Smoking Souls

Popular

 1. 1.
  4:190:30
 2. 2.
  Volves de neu
  4:010:30
 3. 3.
  Eterna força
  3:460:30
 4. 4.
  La trinxera
  3:510:30
 5. 5.
  140K
  3:170:30
Smoking Souls fan un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió.
Lletres que reconstrueixen l'èpica del dia a dia. Un disc en què demostren perquè són el que ja són.
El creixement d'Smoking Souls soprén, però té unes arreles profundes. Són representants d'una generació de joves que des de menuts han explorats els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l'han après a guanyar-la a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta. La terra en què han germinat bona part de l'escena musical del País Valencià. Amb Mark Dasousa als controls, els Smoking Souls han sabut exprèmer aquesta essència. Però amb formes i inquietuds pròpies.
Els seus directes en són una prova. Les cançons naixen de dins i l'allau sonora crea una atmosfera única. Autenticitat, humilitat i honestedad en majúscules. I pura adrenalina. Unes sensacions que han corregut de boca a orella fins a convertir-los en una referència emergent de la nostra música. Aprenent i creixent cada dia. Perquè ells són ells: Smoking Souls.
www.smokingsouls.net

57,510

Monthly Listeners

17,719

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Smoking Souls now.

Listen to Smoking Souls in full in the Spotify app