This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

TIX

Popular

 1. 1.
  Når Jeg Er Full
  2:520:30
 2. 2.
  Neste Sommer
  3:010:30
 3. 3.
  Jeg Vil Ikke Leve
  2:380:30
 4. 4.
  Shotgun
  2:370:30
 5. 5.
  Makten 2019 - The Pøssy Project
  2:580:30
Plateselskapet mitt Universal ba meg om å skrive litt om meg selv, men det høres stress ut. Dere vet jo hvem jeg er fra før av, og jeg tipper det står litt om meg på Wikipedia uansett.
Men okei, la oss skumme gjennom høydepunktene:
Jeg startet som verdens største russeprodusent med nesten 200 millioner streams, varmet opp for Justin Bieber, Martin Garrix og The Chainsmokers, slo gjennom som låtskriver med en låt for Flo Rida og er nå signert som låtskriver i LA. Det er mye reising, men jeg ser film på flyet, så det er ikke noe stress.
Til dere som er ekstra interesserte har jeg fått en forfatter til å skrive litt mer om meg:
Bak navnet TIX finner du 25 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Navnet TIX ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Andreas sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn.»
De enorme strømmetallene stammer fra en rekke kontroversielle russelåter, som for alvor fikk fotfeste hos det norske folk i 2015. Etter hvert ble han oppdaget av Publishing-giganten APG i USA, og har siden dette pendlet mellom Oslo og LA og skrevet for en rekke store internasjonale stjerner. Den enorme suksessen frem til nå bunner selvsagt i en genuin interesse for popmusikk og en unik evne til å lage musikk som – til tross for mangel på support fra den etablerte musikk og mediabransjen – bryter igjennom og finner sitt publikum på egenhånd.

934,119

Monthly Listeners

89,547

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to TIX now.

Listen to TIX in full in the Spotify app