This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Afromikko

Popular

 1. 1.
  Voodoo
  2:400:30
 2. 2.
  Hidas biisi - Nalia
  4:240:30
 3. 3.
  Oi oi
  2:450:30
 4. 4.
  Maailma loppuu sun suudelmaan
  3:410:30
 5. 5.
  Lempi leimahtaa
  3:060:30
Nostalgiannälkäisten musiikin ystävien tajunnan räjäyttänyt ja kesähittimittareita vahvasti väräytellyt Oi Oi –singlen kynäilijä Afromikko on sekoitus vanhaa ja uutta rytmimusaa.
Afromikko julkaisi suomirockin historiaa henkivän ”Oi oi” -kappaleen itsenäisesti musiikkipalveluissa alkuvuodesta 2016 ja se nousi nopeasti Spotifyn viraalilistan kärkeen ja on tähän mennessä kerännyt yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa. Biisi päätyi radiosoittoon mm. Yle Suomen ja Suomipopin soittolistoille, jossa se vietti useita viikkoja soitetuimpien kappaleiden joukossa.
Syksyllä 2016 Afromikko julkaisi EP:n joka esitteli neljä biisiä lisää. Niistä mainittakoon myös radionostetta nauttineet “Postikortein”, joka on rätisevine retro-soundeineen rokkikukkoilua parhaimmillaan. "Rakkaus" on puolestaan koskettava ja lämmin sävellys ja sen upeat jousisovitukset nostavat tarttuvan kertosäkeen kappaleen nimen arvoisiin korkeuksiin.
Kesällä 2018 Afromikko rupesi työstämään hyvin genrerikasta debyyttialbumiaan, joka on sekoitus artisti -ja tuottajalevyä. Osassa biiseistä kuullaan vierailevia artisteja, mm. F, Nalia, Satu Kopo ja Seksikäs-Suklaa. Albumilta nostettin singleksi mm. Hidas biisi, joka on tähän mennessä soinut Yle Suomen radioaalloilla yli 2000 kertaa. Soul täyteinen albumi julkaistiin keväällä 2019.


Afromikko hioo parasta aikaa maaliin seuraavaa albumiaan, joka keskittyy menneiden aikojen painotuksella kokonaisvaltaisesti soul -ja rytmimusiikkiin.

10,285

Monthly Listeners

593

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Afromikko now.

Listen to Afromikko in full in the Spotify app