This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Afromikko

Popular

 1. 1.
  Idän rotat - Seksikäs-Suklaa
  3:160:30
 2. 2.
  Euforiaan - F
  3:590:30
 3. 3.
  Oi oi
  2:450:30
 4. 4.
  Kielletty hedelmä
  2:410:30
 5. 5.
  Kultakutri mutruhuuli
  2:570:30
Nostalgiannälkäisten musiikin ystävien tajunnan räjäyttänyt ja kesähittimittareita vahvasti väräytellyt Oi Oi –singlen kynäilijä Afromikko on sekoitus vanhaa ja uutta rytmimusaa.
Anssi Kelan Martin-haasteen voittajana, Helsingin klubeilla tiskijukkana ja useissa bändeissä itseään tunnetuksi tehnyt Afromikko julkaisi suomirockin historiaa henkivän ”Oi oi” -kappaleen itsenäisesti musiikkipalveluissa alkuvuodesta 2016 ja se nousi nopeasti Spotifyn viraalilistan kärkeen keräten lopulta satoja tuhansia kuuntelukertoja, sekä radiosoittoon mm. Yle Suomen ja Suomipopin aalloille, jossa se vietti useita viikkoja soitetuimpien kappaleiden joukossa.
Syksyllä 2016 Afromikko julkaisi EP:n joka esitteli neljä biisiä lisää. "Postikortein" on rätisevine retro-soundeineen rokkikukkoilua parhaimmillaan. "Rakkaus" on ennen kaikkea koskettava ja lämmin sävellys ja sen upeat jousisovitukset nostavat tarttuvan kertosäkeen kappaleen nimen arvoisiin korkeuksiin. "Valo yössä" on tummasävyisen balladi yön pimeisiin hetkiin. "Lentoon" on autobiografisen itseironin tilitys, jossa rikotaan genrerajoja 70-luvun softrockin ja countryn välimaastossa. "Michael Knight" on EP:n päättävä folk-kipale.
2017 oli Afromikolle soul-musiikin vuosi. "Afrotyttö" ilmestyi loppukeväästä ja vei kuulijat kuumottavan aurinkoisiin tunnelmiin. Biisi on vahva kunnianosoitus 70-luvun sinfonisille soulteoksille. Alkusyksystä ilmestynyt "Kielletty hedelmä" edustaa soulin pimeää puolta nojaten viileään James Bond estetiikkaan.

12,155

Monthly Listeners

267

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Afromikko now.

Listen to Afromikko in full in the Spotify app