This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Cronopios

Popular

 1. 1.
  La Sonora Creació
  3:270:30
 2. 2.
  Trincheras - Jan Viñas
  4:560:30
 3. 3.
  La Segona Creació
  3:310:30
 4. 4.
  Brandenburg (Capítol 2)
  3:260:30
 5. 5.
  Ja Ho Tindríem ; ) (Capítol 4) - Egurra Ta Kitto
  3:340:30
CATALÀ
Cronopios és una cooperativa de músics idealistes. Nascuts a la riba oest de la Mediterrània, reivindiquen i fusionen estils potents com són el latin, el hip-hop i el funk, fent una intensa aposta per la música viva i en directe.
Carregades de missatge i referències, les seves lletres naufraguen des de l’intimisme més trascendent fins a l’humor més desvergonyit que sovint flirteja amb el surrealisme. Els seus concerts són una descàrrega de festa, humor i emoció. Sempre interactuant molt amb el públic i fent-lo protagonista de l’espectacle
Cronopios és un projecte artístic que entén l’art com una eina transformadora, de formació i expressió, per intentar construir una cultura popular, fèrtil, crítica i compromesa.
CASTELLANO
Cronopios es una cooperativa de músicos idealistas. Nacidos en la orilla oeste del Mediterráneo, reivindican y fusionan estilos potentes como son el latin, el hip-hop y el funk, haciendo una intensa apuesta por la música viva y en directo.
Cargadas de mensaje y vitalismo, sus letras naufragan desde el intimismo más trascendente hasta el humor más desvergonzado que a menudo flirtea con el surrealismo. Sus conciertos son una descarga de fiesta, humor y emoción, siempre interactuando mucho con el público y haciéndolo protagonista del espectáculo.
Cronopios és un proyecto artístico que entiende el arte como una herramienta de transformación, de formación y expresión, para intentar construir una cultura popular, fértil, crítica y comprometida.

752

Monthly Listeners

489

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Cronopios now.

Listen to Cronopios in full in the Spotify app