This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Keep Coming Back Band

Popular

 1. 1.
  På tide
  3:240:30
 2. 2.
  Ned i byen
  4:130:30
 3. 3.
  Detti ned fra himmelen
  4:230:30
 4. 4.
  Mest av alt
  4:100:30
 5. 5.
  Jorda snurrer
  3:490:30
Keep Coming Back Band er et band fra Oslo. Vi synger på norsk og henter erfaringer og inspirasjon fra våre egne liv.
Bandet har eksistert siden høsten 2000 da det ble starta på initiativ av Atle for å spille på NA-fester og lignende. Keep Coming Back Band var et åpent band på den tida; den som ville kunne bli med og spille så lenge alle syns det var gøy. Vi spilte mye coverlåter, og til fest og moro. Etterhvert danna det seg en fast stamme i bandet av Dag V, Jan V. J. og Sigmund Ø, og vi bestemte oss for å satse på eget materiale.
Våren 2006 fikk vi midler til produksjon av en cd. Alt ble gjort i helger og det vi kunne skrape sammen av fritid ellers, og gud velsigne Johan Schioldborg for hans tekniske assistanse, velvillighet og entusiasme! 15. januar 2009 sto vi med den ferdige cden i henda!
Vi har spilt mye i Oslo-området, og fra 2013 har vi besøkt behandlingsinstitusjoner innen rusfeltet i Østlandsområdet med forestillingen "Veiskille - fortellinger om håp". Ellers har vi spilt på Granittrock og på Vær stolt-festivalen i Oslo, og på Notodden Bluesfestival. Og vi har hatt mange små og store opptredener på flere andre steder.
I juni 2017 gikk vi i studio igjen. Vi spiller inn en ny cd som skal gis ut seinest desember 2018. Denne gangen har vi hyra inn Danny Young som producer og leid oss inn Nabolaget Studio. I skrivende stund består bandet av Vidar Ahlquist på trommer, Jan Vaaland Johannessen på keyboard, Dag Vargset på gitar og sang, og Sigmund Øvrum på gitar og sang.

22

Monthly Listeners

53

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Listen to Keep Coming Back Band now.

Listen to Keep Coming Back Band in full in the Spotify app