This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mai Mai

Popular

 1. 1.
  Mil pulmons (feat. Smoking Souls) - Smoking Souls
  3:350:30
 2. 2.
  El camí cap a casa
  2:560:30
 3. 3.
  Dolça força
  3:530:30
 4. 4.
  Lluny d’ací - Mafalda
  3:090:30
 5. 5.
  Cançó d'octubre
  4:020:30
Mai Mai són una banda afincada a València, actualment formada per Mario Sancho, Pau Belda, Toni Carrillo i David González.
Publiquen el seu EP debut el 2014 (Flor y Nata Records) amb una gran acollida. Després de la seua primera gira es tanquen a composar el seu primer LP 'Arribar a Mart' (FyN). Aquesta primera experiència llarga durada del grup naix arran del treball amb els productors Eric Fuentes i Tono Hurtado, així com del procés de gravació viscut als estudis Lluerna de Barcelona amb Iban Rodríguez. L'àlbum inclou col·laboracions de Joan Colomo, Carla Pérez (Mourn) i Miquel Àngel Landete (Senior i El Cor Brutal).
Després de la gira del 2015, encenten un nou camí com a trio, abraçant un indie rock que els allunya del so garatger, i els apropa a les seues veritables aspiracions sonores d'un rock actual que mira sense prejudicis al pop, l'electrònica o l'indie. Culminen el procés amb la publicació de l'EP 'Mil Pulmons', que presenten en directe durant el 2016.
El 2017 comencen a preparar un nou disc llarga durada que vorà la llum en la tardor de 2018 amb el títol de B O N A V E N T U R A. En aquest nou treball es suma al projecte Toni Carrillo (guitarres), i tornen a comptar amb Tono Hurtado per a la gravació. A més, a la gravació han comptat amb la col·laboració del músic i productor Pau Paredes als teclats. Com a 'Mil Pulmons', totes les lletres són del seu vocalista Mario Sancho.

387

Monthly Listeners

620

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Mai Mai now.

Listen to Mai Mai in full in the Spotify app