This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Razika

Popular

 1. 1.
  Vondt I Hjertet
  3:350:30
 2. 2.
  En sjanse til
  2:450:30
 3. 3.
  Om igjen
  2:410:30
 4. 4.
  Faen ta deg
  2:370:30
 5. 5.
  D esje meg
  2:500:30
Tre år har gått siden forrige plate, Ut til de andre – en evighet i dagens musikkvirkelighet. Men med hits som «Vondt i hjertet», «Faen ta deg», «Om igjen», «Oslo» og mange flere, har det aldri vært noen fare for at bergensbandet skulle forsvinne fra folks bevissthet.
Sånn kjennes verden ut er fortellinger om livet i en brytningsfase.
Den handler om valg – hvem er man og hvor skal man? Den handler om å bryte mønstre, og klare å frigjøre seg fra mennesker, perioder eller vaner man henger igjen i. På denne platen trår sårbarheten og usikkerheten sterkere frem enn den har gjort i tidligere Razika-utgivelser, både tekstlig og musikalsk. Tekstene er ærlige fortellinger om å innrømme at man har tatt feil, innse at ting kanskje er vanskeligere enn man tror, men også den sterke følelsen av at ting kan forandres til det bedre særlig gjennom betydningen av vennskap. Jentene i Razika har kjent hverandre siden de startet på barneskolen, spilt sammen siden de var femten år gamle, og bandet har holdt på i snart tretten år. Det er ganske unikt i dagens musikklandskap, spesielt med tanke på at medlemmene fortsatt er midt i tjueåra.
«Vi er tilbake og er veldig glade for at vi 30. november slipper vår nye plate, «Sånn kjennes verden ut». Sammen med Matias Tellez har vi laget et album vi er veldig stolte av, og som vi gleder oss til å dele med dere!».
«Sånn kjennes verden ut» slippes på Jansen Records 30.11

35,310

Monthly Listeners

16,038

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Razika now.

Listen to Razika in full in the Spotify app