This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Slongs

Popular

 1. 1.
  Wat je doet met mij (feat. Raymond Van Het Groenewoud) - Raymond Van Het Groenewoud
  3:290:30
 2. 2.
  3:220:30
 3. 3.
  Die Dagen
  3:360:30
 4. 4.
  De Zon (feat. Jack Parow) - Jack Parow
  3:260:30
 5. 5.
  Ik Wil Mier
  3:420:30
Achter de naam ‘Slongs’ schuilt rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren.
Ze ontpopte zich in amper twee jaar tijd van hiphop queen in de underground tot een publiek figuur met het hart op de tong. Met ‘Lacht Nor mij’ zorgde ze voor dé Nederlandstalige zomerhit in 2013, gevolgd door een MIA Award voor ‘Beste Doorbraak’. In 2015 bracht ze haar debuutalbum ‘Goeien Dag’ uit bij Sony Music, wat meteen goed was voor goud. Sindsdien is ze een vaste waarde geworden in het medialandschap met talloze radio & tv-passages.
Op 1 maart 2019 bracht Slongs haar langverwachte tweede album #GOEGAAN uit, waarop ze zich van haar kwetsbare kant toont. Ze heeft met veel liefde afscheid genomen van het Dievanongs typetje, samen met de stoere blingbling uit haar begin dagen. Begin dit jaar zetelde ze in de jury van de Amerikaanse talent show The World's Best op CBS. Op 8 maart 2019 stelde ze haar album voor in de Arenbergschouwburg op Internationale Vrouwendag. Slongs is terug met een nieuwe sound en heeft zich omringd met topmuzikanten om haar bekende hits en nieuwe songs te brengen in een opzwepende show met hip hop, reggae & dancehall party vibes.

16,931

Monthly Listeners

6,323

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Slongs now.

Listen to Slongs in full in the Spotify app