Faith

Popular

  1. 1.
    Pure Liefde
    3:420:30
  2. 2.
    Doeget Na (Radio Edit)
    3:230:30
Van heel jong al was muziek en zingen haar ding.
In 2006 richtte ze de vzw Percussieschool Baobab op om haar passie met anderen te delen.
Zoals alles in het leven evolueert, is dit project gegroeid tot M-Power Percussie Workshops.
Gaandeweg werd Sandra steeds meer attent gemaakt op haar "krachtige" stem. Hierdoor werd ze getriggerd en startte met zanglessen bij o.a Nadia Mampaey, Inge Minten en Ingrid Mank.
Ondertussen werd de band Faith geboren. Ze brengen covers (funk, soul, rock en pop) maar ook eigen nummers in het Antwerps dialect.
In 2016 behaalde Faith de halve finale van Belgium Got Talent waar ze menig hart beroerde met het prachtige nummer "Pure Liefde" (bewerking van Lost van Anouk) en het fantastische eigen nummer "Doeget Na"
Momenteel (2019) is de band een verzameling van topmuzikanten (Chris Van Nauw, Peter Verhaegen, Eric Bosteels, Regine Mosuse en Steven Jacobs) waarvan Sandra haar stem als instrument gebruikt om de mensen te raken. Omdat groei en evolutie natuurlijk nooit stopt volgt Sandra stemcoaching bij topcoach Tiffany Veys van het steminstituut Mind The Voice. Er wordt volop geschreven aan nieuwe nummers en bestaande nummers worden "Gepimpt". Met haar muziek wil Sandra vooral een positieve boodschap aan de wereld geven. Meng deze missie met een opzwepend ritme, een hoog rock chic gehalte en een groep topmuzikanten en je hebt de ideale cocktail voor elke gelegenheid: Festivals, bedrijfsfeesten, privé feesten.

6

Monthly Listeners

13

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Faith now.

Listen to Faith in full in the Spotify app