This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Szakács Gergő

Popular

 1. 1.
  Ne sajnálj
  3:150:30
 2. 2.
  Haladok
  3:190:30
 3. 3.
  Idő
  3:210:30
 4. 4.
  Ne sajnálj - DiazBeats Remix - Diazbeats
  3:090:30
 5. 5.
  Hanghajó
  3:190:30
Szakács Gergő énekes-dalszerző jelenleg az egyre nagyobb sikereket elérő Follow the Flow egyik frontembere, de már jó ideje aktív a magyar zenei életben.
Saját Youtube csatornájára feltöltött tartalmai emelték ki őt a digitális áradatból a hazai popzene közepébe.
2015-ben "Ősz utca" című dalával versenyzett a lehetőségért, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselhesse hazánkat, és még ugyanebben az évben megmutatta, nemcsak egyslágeres előadó, hiszen "Lépnünk kell" című house-os single-je beköltözött a MAHASZ dance listájára. Sőt, nemcsak a magyar szakma és közönség ismerte fel karizmáját, maga James Arthur is megosztotta Gergő feldolgozásait saját felületein.
Számos sikeres előadóval dolgozott már együtt: Diaz, Fluor vagy épp Rácz Gergő is a listáján szerepel. Emellett a Wellhello "Retúrjegy" című dalának, valamint Pápai Joci slágerének, az "Özönvíz"-nek is társszerzője.
2018-tól csatlakozott a Follow the Flow-hoz, így ez áll most Gergőnél a fontossági sorrend élén, de szólókarrierjét is szépen egyengeti: idén nyáron “Idő” címmel jelentette meg új szerzeményét, és egyszál gitáros akusztikus műsorával is gyakran ad koncertet. A tehetséges énekes október 23-án, az Akvárium Klub KisHalljában egy teltházas koncerttel zárta a 2019-es évet.

15,692

Monthly Listeners

2,102

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Szakács Gergő now.

Listen to Szakács Gergő in full in the Spotify app