Linnea Samia Khalil

Popular

 1. 1.
  Du kommer klara dig ändå
  4:290:30
 2. 2.
  Du och jag (Till minne av Johan) - Ken Ring,
  5:460:30
 3. 3.
  Jag vet hur du smakar
  4:170:30
 4. 4.
  Eldsjäl - Ken Ring,
  5:050:30
 5. 5.
  Andas
  4:240:30
'Jag vet hur du smakar' är den första i raden av egenproducerade låtar av stjärnskottet Linnea Samia Khalil.
"Att nu även producera själv och faktiskt släppa det är en dröm jag haft länge då det känns som att allting sitter ihop på ett helt annat sätt än tidigare" säger hon om debuten som producent.
En melankolisk, enkel och sensuell låt där orden skrivs till en älskare och hans fru. Singeln känns modern och samtidigt mogen. En mjuk röst, ett brusigt piano och ett soft beat bär låten fram och lyssnaren blir varse den förhållandevis komplicerade situationen med att ha en älskare och samtidigt känna skuld gentemot hens partner. Enkelheten får fram texten och ljudlandskapet (som ibland får associationer till James Blake och Billie Eilish) har mixaren Herman Gardarfve (Treading Water Chris Kläfford, Rain Tusse Chiza, Move The Mamas bl.a) lyft fram med sin otroliga mixtalang.
Jag vet hur du smakar kommer släppas i ett annat format veckan efter officiella släppet. Då med en remix-ep där producenten från Malawi, Norge och Sverige har satt sin prägel på låten och skapat feta remixer utav den.
Linnea är just nu - förutom singelsläpp - aktuell med riksomfattande turné tillsammans med Ken Ring. Turnén gör närmare 50 stopp och avlutas i Konserthuset i Stockholm i November.

1,804

Monthly Listeners

416

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Linnea Samia Khalil now.

Listen to Linnea Samia Khalil in full in the Spotify app