This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Yentl en de Boer

Popular

 1. 1.
  Heel Lang Geleden
  3:190:30
 2. 2.
  Ik Heb Een Man Gekend
  4:070:30
 3. 3.
  Meemaken of niet
  3:590:30
 4. 4.
  Zo origineel
  2:520:30
 5. 5.
  Jij zit in mijn hoofd - Live
  4:330:30
Yentl en de Boer is een Nederlands muzikaal-absurdistisch cabaretduo bestaande uit Yentl Schieman en Christine de Boer.
Het duo ontving voor hun lied Ik Heb Een Man Gekend de Annie M.G. Schmidtprijs 2014, voor het beste theaterlied van het seizoen. In 2014 verscheen ook hun debuutalbum De Plaat en in 2016 volgde de live-cd M'n snoep: Live in Het Concertgebouw, opgenomen tijdens hun concerten in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
Op 9 november 2018 verscheen het derde album van het duo: 'Morph'. De cd bevat dertien nieuwe liedjes uit de voorstellingen Magie en Yentl en de Boer in Concert. In aanloop naar de release van Morph zijn de singles Zitten in de trein en Meemaken of niet uitgebracht. Op het album vind je verder onder meer een ode aan Kaas (feat. Nick & Simon) en de titeltrack Morph. Het openingsnummer van het album, Stop de tijd, was genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2018 voor het beste lied van het theaterseizoen.
Na de concertreeks Yentl en de Boer in Concert (★★★★ - NRC, Dagblad van het Noorden, Het Parool) en de tournee van hun derde voorstelling 'Magie' (★★★★ - Telegraaf, AD, de Volkskrant ★★★★★ - DvhN) zijn de dames vanaf oktober 2020 weer in het theater te zien met hun nieuwe voorstelling Lacrimosa: yentlendeboer.nl/speellijst
Alle muziek van Yentl en de Boer in één playlist? Volg Dit is Yentl en de Boer

17,007

Monthly Listeners

5,975

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Yentl en de Boer now.

Listen to Yentl en de Boer in full in the Spotify app