This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Nomi

Popular

  1. 1.
    Ei niin kuin me
    3:080:30
  2. 2.
    Elossa
    3:080:30
  3. 3.
    Ota mut takas
    3:090:30
  4. 4.
    Hetken tärkee
    3:110:30
  5. 5.
    Ihanii ihmisii
    3:150:30
Raikas artistitulokas Nomi julkaisi uuden singlen ”Ei niin kuin me” perjantaina 31.5. Kappale on viides single tulevalta Nomin debyyttialbumilta.
”Ei niin kuin me” tuo Nomin koskettavan tulkinnan rinnalle kesäistä kuplivuutta:
”’Ei niin kuin me’ tuo esille hieman uudenlaista puolta minusta. Biisissä on iloinen meininki ja se kertoo kukoistavasta rakkaudesta. Kappale sopii mainiosti fiilisteltäväksi esimerkiksi terasseilla tai vaikka soimaan korviin juoksulenkin ajaksi!”, kuvailee Nomi.
22-vuotias Nomi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo paljon musiikin saralla. Hän on tehnyt omaa musiikkia pitkään ja ollut mukana myös laulukilpailuissa ja musikaaleissa. Uusilla singleillä Nomi on kuitenkin urallaan täysin uuden alun edessä:
”Musiikki on ainoa asia mihin en oo koskaan kyllästynyt. Olen harrastanut musiikkia pienestä asti. Muskari, kuoro, pianotunnit, Sibelius-lukio sekä aktiivinen työnteko ja palo tehdä itselle rakasta asiaa ovat siivittäneet tieni tähän pisteeseen, että julkaisen nyt tulevan debyyttialbumini ensimmäisiä singlejä. Haluan tehdä musiikkia, jolla on mahdollisuus koskettaa laajaa yleisöä”, Nomi kertoo.

4,292

Monthly Listeners

215

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Nomi now.

Listen to Nomi in full in the Spotify app