Balsal

Popular

 1. 1.
  Kaffen er blevet kold
  4:250:30
 2. 2.
  Vindueskarmen
  3:590:30
 3. 3.
  Fire bønner til ungdommen
  4:110:30
 4. 4.
  Trækfugle - Live 2020
  4:050:30
BALSAL - SANGE OM SKØNHEDEN I DET SKÆVE
Balsal byder på moderne danske viser skrevet med kærlighed til den særlige lykke, der opstår midt i hverdagslivets monotoni.
Genren kalder de for karnevalesk pop-folk. Fra et sted, hvor feel-good møder en træt harmonika, synger Balsal både om det store liv og den lille splint i hjertet. Her bærer de følelserne uden på tøjet og danser tæt til tonerne af livets melankoli.
På scenen leverer Balsal en intim og stemningsfyldt oplevelse. Her er der nærvær og gode historier tilsat en håndfuld lun humor. Man kan næsten forestille sig at sidde i en svensk skovhytte med ild i pejsen og en dampende kop kaffe i hænderne, mens man lader tankerne drage på langfart. Balsal tiltrækker et engageret og indlevende publikum, der begejstres over bandets spillelyst, sammenhold – og ikke mindst den store samling af skramlede og finurlige instrumenter. Bandet har spillet koncerter i hele landet og efterlader hver gang et både berørt og opløftet publikum.
Balsal er Anna Louise, Sabina, Jacob og Jeppe. De fire jysk/fynsk/københavnske sangere leger med harmonierne og bytter gladeligt rundt på både instrumenter og pladsen som forsanger.
PRESSEN SIGER
”Gammeldags, klassisk eller tidsløst […] virkelig smukt og vellykket”- GFR

31

Monthly Listeners

34

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Balsal now.

Listen to Balsal in full in the Spotify app