This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Menut

Popular

 1. 1.
  Seguint Riberes
  4:180:30
 2. 2.
  Terra d'Argila
  3:290:30
 3. 3.
  Que Seràs quan Siguis Gran?
  3:020:30
 4. 4.
  No Tinc Por
  2:130:30
 5. 5.
  Arribar al Mar
  2:580:30
Menut
Menut és un projecte liderat per Carles Blanch, cantautor i guitarrista que explora les noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel de les Terres de l’Ebre.
Les cançons del seu primer treball discogràfic “Terra d’argila” (Discmedi, 2019), elogien la vida senzilla i descriuen el paisatge de la seva infantesa.
El seu paisatge sonor està format per un instrument petit i emblemàtic, el guitarró, guitarres processades, sintetitzadors i caixes de ritmes amb, per exemple, “samples” de pandero quadrat.programacions.
Temàtica:
Terra d’argila són tots els paisatges dels quals em sento part, com és el riu Ebre o les muntanyes de la Ribera d’Ebre. Aquest paisatge també representa tota la gent que hi viu i que m’ha ensenyat a valorar la terra on visc. Algunes cançons parlen d’amor cap a una persona i a un paisatge al mateix temps. També són un punt d’inflexió personal i parlen sobre fer-se gran, i de com a vegades perds el focus de les coses que realment són importants com ara compartir la vida amb persones que t’estimes, viure i cuidar la natura, portar una vida senzilla...

539

Monthly Listeners

99

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Related Artists

Listen to Menut now.

Listen to Menut in full in the Spotify app