Kine Nesheim

Kine Nesheim

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Kine Nesheim

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

1,940 monthly listeners

Det er 17 år siden Kine Nesheim først gjorde seg bemerket som låtskriver og formidler. I årene som fulgte, skrev hun, og spilte inn, et stort låtmateriale både i norske og i utenlandske produksjonsmiljøer og fikk bl.a. publishing-avtale med Universal Music UK. 
 Selv om den engelskspråklige debut-plata var klar for utsendelse i 2009, valgte Kine å aldri gi den ut. Lysten til å skrive forsvant og hun valgte å takke av i forholdet til musikkbransjen. 
 “Ingenting e sånn det sko ha vært men eg kan venta” synger Kine. Og kanskje skal vi være glade for akkurat det. At Kine ventet til hun var klar og virkelig fikk troen på egen musikk. 
 Selv om hun la bort musikken for 10 år siden, solgte pianoet og lot uker bli til år var det fortsatt et lys som var tent i kjelleren. Noe ufullendt, noe uoppdaget. Et punktum som ikke var satt og et vers som ennå ikke var sunget. 
 Kine Nesheims sang er spor som aldri går i rette linjer. Et musikalsk kjølvann som drar med seg både dybde og refleksjon. Kursen som har ført henne frem har gitt livserfaring og bærer med seg både en styrke og sårhet som griper, og ikke slipper. Det er håndverk fra en låtskriver som både ser seg tilbake og skuer mot horisonten. Det er lengsel, smerte, savn og en beinhard bevissthet om livets nådeløse forgjengelighet som kan beskrive Kine Nesheims underfundige tekstunivers.

292

Followers