This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Poor Tràmit

Popular

 1. 1.
  Records - Lildami,
  3:230:30
 2. 2.
  Fora
  3:240:30
 3. 3.
  Still Kicking
  4:120:30
 4. 4.
  Poda
  2:520:30
 5. 5.
  3:080:30
Barcelona, 2015.
Veu la llum "Cendra i folis", el primer EP presentació de Poor Tràmit. Un so molt autèntic, gràcies a les produccions de Stash House, Acid Lemon i P.Rhodes. Només una col·laboració de luxe, Esege del grup Homes Llúdriga, al tall "Ganivets".
És un abans i un després al panorama del rap en català, i a les energies renovades del nano del Maresme, gairebé 10 anys després dels seus inicis al rap en castellà.
Un any després arriba "Pizza i fum", un treball conjunt amb l'Autèntic Home Llúdriga i Viktor Pizza. Per molts un dels treballs més destacats de la història del rap en català, en gran part pel número de grans col·laboradors i el talent que hi van deixar artistes com Sr. Oca, Mauro I i SIr JKLZN1.
A partir d'aquest moment trobem aparicions de Poor Tràmit amb diferents artistes com Lil Dami, Laidback Villains, Xavier Mata, al disc" Rap de la Terra vol.1".
Cal destacar l'aparició als premis de la cultura, lliurat pel Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), interpretant un tema dedicat als refugiats, tot reconeixent la tasca que duu a terme l'ONG de Badalona Open Arms.
El treball més recent és #GuarapLaMixtape, recull de lletres sense destí que juntes han format aquest treball de 7 talls plens de rap i barres i algunes col·laboracions de luxe com Tube d' Eqvvs Lacrima o Valtonyc.

294

Monthly Listeners

54

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Poor Tràmit now.

Listen to Poor Tràmit in full in the Spotify app