This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Marlane

Popular

 1. 1.
  2:330:30
 2. 2.
  We gaan Los Vannacht
  3:100:30
 3. 3.
  Als Je Zachtjes Zegt Ik Hou Van Jou - The voice of Holland
  1:550:30
 4. 4.
  Ik Ben Verliefd
  3:190:30
 5. 5.
  Weet Jij Wel
  2:510:30
Marlane is geboren in juni 1995 in het Betuwse dorpje Ochten.
Al snel na de geboorte werd duidelijk dat er een groot muziektalent in de kleine Marlane stak, ze danste en zong er vrolijk op los. Het entertainen zit in haar bloed en al snel is Marlane te vinden op tal van Nederlandse podia.
Wat begon met een zangpartijtje bij buurtfeestjes, groeide al snel uit tot tal van leuke en grotere evenementen. Zo was Marlane oa te zien bij de 4-daagse feesten in Nijmegen, de Rijnweek, met regelmaat op een Mega Piraten Festijn en heel veel andere leuke festivals en evenementen, en vooral veel in de café's en zalen.
Haar inzet werd dan ook in 2018 beloond met een Buma NL award voor beste talent, en tekent zij haar eerste platendeal bij NRGY Music.
Marlane is een allround zangeres met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt..
Ook radio en tv hebben de jonge zangeres al snel in het vizier, zo begint ze in verschillende tv-programma's als het SBS6-programma 'Popstars', 'Bloed Zweet en Tranen', en is zij te zien in The Voice Of Holland 2020. Dankzij dit soort programma's doet Marlane veel camera ervaring op, wat haar nog steeds goed van pas komt.
Marlane beschikt over een zeer uitgebreid repertoire maar zij profileert zich vooral in het Nederlandstalige circuit.
Natuurlijk horen daar ook haar eigen liedjes bij, met 16 uitgebrachte single durven we gerust te spreken van een blijvertje.

11,139

Monthly Listeners

977

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Marlane now.

Listen to Marlane in full in the Spotify app