This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Un tal Pere

Popular

 1. 1.
  Un Passeig Per Lovaina
  2:510:30
 2. 2.
  Veurem el Sol al Cel D'Irlanda
  3:180:30
 3. 3.
  I Penses Que No
  3:290:30
 4. 4.
  Komorebi
  3:310:30
 5. 5.
  Fantasmes
  3:220:30
Un tal Pere va debutar amb l’EP Dies de sol (Temps Record, 2010) i es va donar a conèixer entre un selecte grup de cantautors que revolucionaven cada nit els locals més peitits del barri de Gràcia.
Aquells vespres van derivar en una etapa on, tot fent de programador al desaparegut “Macondo Bar”, va foguejar el seu directe i la seva capacitat de interactuar amb el públic.
Al 2010 publica una cançó per al moviment social “Jo decideixo” i s’explicita el posicionament polític en l’obra del cantautor. Posicionament que, conjuntament amb la lluita social, ja no abandonarán el seu discurs.
Amb l'àlbum Un nou somriure (Temps Record, 2013) s’endinsa musicalment dins del folk mentre les lletres s’impregnen del seu trasllat al V.Occidental i la recerca de la realització personal. Hi destaca la col·laboració de Cesk Freixas a la cançó “Ara és el moment”.
Les fotos mogudes (Microscopi, 2016) esdevé el disc més proper al grunge gràcies a la producció musical d’Albert Palomar. Hi destaca la reivindicació del “qui som” com a poble. Hi col·labora David Mullor (Ix!) a “Calma aparent”.
La reivindicació de la cultura com a eina de transformació, porta a la creació de l’espectacle “Paraules mogudes” o "L'hivern a Crmòvia" conjuntament amb l’escriptor Sabadellenc David Vila i Ros.
Amb “Un llarg hivern” (La Catenària, 2020), Un tal Pere gira cap endins i ens mostra la seva part més introspectiva, buscant una producció el més semblant a un directe íntim i de proximitat.

32

Monthly Listeners

78

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Un tal Pere now.

Listen to Un tal Pere in full in the Spotify app