This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

JVN

Popular

 1. 1.
  Dra Mig Nära
  3:220:30
 2. 2.
  Aura
  3:320:30
 3. 3.
  Nej
  2:530:30
 4. 4.
  Förlåt
  3:010:30
 5. 5.
  Min Tur
  2:500:30
Ta Baloo från Djungelboken och Anden i Aladdins personligheter och en karaktär från serien Vikings utseende, då får du JVN: En godhjärtad, lättsinnig kille, men inte någon man i första taget kliver över.
Balans mellan skoj och allvar. JVN, eller Jakob Nilsson, växte upp i de värmländska skogarna och fann snabbt intresset för framförandekonst och musik.
Men många år i ungdomen så vågade han inte stå för vem han var och vad han ville göra. Så det mesta skedde bakom stängda dörrar ” Som en gång när jag gick i 7an, jag ville sjunga i kör, men de sa det är något som bara tjejer gör” Som kommer från en textrad från hans kommande singel ”Segerdans” som släpps 13 Mars. Sådana rader om en osäkerhet och skam ifrån hans uppväxt återkommer med jämna mellan rum i hans texter.
Jakob skyr sig inte heller för att dra inspiration från romantiska erfarenheter. På samma gång finns det en mer lättsamhet i hans musik som inte återfinns i andra artister i samma svär. Jakobs starka grund inom musikaler leder till en teatralisk upplevelse perfekt för livets mellanpunkter.
De musikaliska resultatet av denna resan är en glad indiepop med allvarlig underton, en flexibel röst med influenser från Broadway och ett sound som liknar ikoniska artister som Norlie & KKV och Molly Sandén.
Nu har en ny fas börjat och under 2020 så kommer JVN släppa en handfull singlar och i slutet av året ett Album.

757

Monthly Listeners

96

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to JVN now.

Listen to JVN in full in the Spotify app