This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rocka Munnen

Popular

 1. 1.
  Rocka Munnen - ElectroMix
  2:210:30
 2. 2.
  Rocka Munnen - RockMix
  2:210:30
 3. 3.
  Rocka Munnen - Dubmix
  2:210:30
 4. 4.
  Arcade
  2:040:30
Alla medlemmar i bandet gick i samma klass, men det var inte förrän i tvåan som de blev kompisar på riktigt.
På första musiklektionen för terminen fick alla barn testa olika instrument och Bongo, Flourian, Olivia och Kurt märkte direkt att de gillade samma sorts musik.
Vännerna stannade inne på rasterna för att repa, testade nya tandkrämer och började snart bli riktigt bra. Musikläraren Basiske Bengt tipsade bandet om talangjakten Karieskampen och gänget bestämde sig för att ställa upp. Arge Tanderson är Flourians bästa kompis som kom med av en slump för att bandet behövde en sångare för att få ställa upp i tävlingen.
När de stod på scen tillsammans för första gången var det ett punkigt band med massor av attityd. I början spelade de bara eget material. Låtarna som ”No Plack”, ”Emaljen Forever” och ”Rädda tandhalsarna!” väckte stor uppmärksamhet på stans spelställen.
På en konsert stod den välkände producenten Filip Sjögren som direkt gillade vad han hörde. ”De var verkligen en oslipad diamant, men de rockade nåt oerhört redan då”, säger Filip idag. Filip gav dem ett erbjudande redan dagen efter och har sedan dess utvecklat bandets textskrivande och inspirerat dem mot ett sound som lyfter rock, electro och dub.

274

Monthly Listeners

93

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Rocka Munnen now.

Listen to Rocka Munnen in full in the Spotify app