This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jonna Fraser

Popular

 1. 1.
  Vakantie (with Jonna Fraser) - Dopebwoy,
  2:450:30
 2. 2.
  Champagne Rain
  3:120:30
 3. 3.
  Dom Pérignon - Qlas & Blacka, Henkie T, Murda,
  3:450:30
 4. 4.
  Heartbroken - Sevn Alias,
  3:020:30
 5. 5.
  4 Life - Lil Kleine
  3:140:30
Jonathan “Jonna Fraser” Grando: Hitkanon, Storyteller, Rapper, Zanger en Perfomer. Deze 27-jarige, uit Zaandam afkomstige alleskunner maakte op zijn elfde kennis met rap en heeft de microfoon sindsdien nooit meer losgelaten.
Bewapend met zijn soulvolle stemgeluid, het vuur van een leeuw bestormde de rapper in 2015 samen met hiphop-collectief ‘New Wave’ voor het eerst de Nederlandse hitlijsten.
Kort na het megasucces van New Wave bracht Jonna Fraser onder platenmaatschappij Noah’s Ark zijn EP Alle Tijd uit. In de opeenvolgende jaren ontpopt Jonna Fraser zich tot een onvervalst hitkanon door middel van het uitbrengen van dansbare meezingers ‘Ik Kan Je Niet Laten’, ‘Do Or Die (ft. Broederliefde)’, en ‘Ik Kom Bij Je (ft. Frenna)’—bij elkaar opgeteld goed voor zes platina awards. Zijn EP’s ‘Goed Teken’ en’ Blessed’ worden beiden bekroond met gouden awards en laatstgenoemde weet zelfs de nummer één positie van de Album Top 100 te bemachtigen. Jonna Fraser doet in het jaar 2016 meer dan 250 shows, in Nederland en daarbuiten, en sluit af met een geheel uitverkochte tour.
Inmiddels is het 2020; Jonna Fraser zijn laatste albums Blessed II en Lion zijn al een poos uit en ook deze projecten hebben van nummer 1 posities in de Nederlandse Album Top 100 kunnen genieten. Momenteel werk Jonna aan zijn achtste solo project in minder dan vijf jaar tijd die dit jaar nog het licht zal zien.

1,349,172

Monthly Listeners

201,371

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Jonna Fraser now.

Listen to Jonna Fraser in full in the Spotify app