This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Ward

Popular

 1. 1.
  Bara jag känner av doften - The Key Production
  3:250:30
 2. 2.
  Everest
  2:540:30
 3. 3.
  Du vet (feat. The Key & merUbi) - The Key, merUbi
  3:570:30
 4. 4.
  Oslagbar
  3:250:30
 5. 5.
  Knocknn Shit
  2:470:30
Redan som liten hade hon musiken nära då hennes pappa var gitarrist i ett irakiskt band som fick henne att sjunga konstant var hon än befann sig. 
Ward påbörjade sin musikkarriär på riktigt för tre år sedan, genom att lyssna på sin musiklärare som även var reggaeproducent. Ward blev direkt intresserad och fascinerad av den rytm och även det budskap som reggae och dancehall signalerar.
Ward släppte sin första singel ”Oslagbar” år 2015 och snabbt gjorde hon sig ett namn på den svenska reggaescenen med hennes självklara kristallröst och karismatiska sound. Sedan dess har hon spelat med artister som General knas, Aurelia Dey, Twang System m.fl. men det är genom Syster Sol som hon nu tar det till nästa nivå - den 24 augusti släpper hon singeln ”Magisk” på Syster Sols all-female label GAL:ANT. Syster Sol har även varit delaktig i produktionen och tillsammans har dem skapat sig ett dreamteam.
 
”Senaste singeln Magisk handlar om en kärlek som utvecklas och fördjupas på ett sätt som ingen annan förstår. Det bandet man får från att först träffas till att verkligen hitta varandra på ett högre plan. När man hittar en person som förstår en på alla sätt och den personen fyller alla saknade pusselbitar, en bästa vän, en passionerad kärlek och en del av din familj och liv.”, säger Ward om den kommande singeln.

1,200

Monthly Listeners

136

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Ward now.

Listen to Ward in full in the Spotify app