This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Pihlaja

Popular

 1. 1.
  Pojat (feat. Yeboyah) - Yeboyah
  2:540:30
 2. 2.
  Picasso (feat. costee) - costee
  3:180:30
 3. 3.
  Pari liikaa
  3:070:30
 4. 4.
  Älä pyydä mua jäämään
  2:530:30
 5. 5.
  Flippaan
  3:070:30
R&B-artisti Pihlaja julkaisi perjantaina 12.6.2020 uuden singlen costee)">Picasso (feat. costee). Älä pyydä mua jäämään, joka on viides singlejulkaisu syksyllä julkaistavalta Pihlajan debyyttialbumilta. Picasso (feat. costee) on uusin singlejulkaisu syksyllä 2020 julkaistavalta Pihlajan debyyttialbumilta. Edelliset singlet ovat vieneet kuulijan Pihlajan tummasävyiseen universumiin, jossa vahvuus ja herkkyys kulkevat käsi kädessä. ”Picasso” jatkaa samalla linjalla pureutuen myrkylliseen ihmissuhteeseen:
”Mulle on tärkeää kirjoittaa myös epämukavista tilanteista ja aiheista. Elämä ei oo aina yksinkertaista, enkä halua myöskään mun biiseissä tehdä siitä sellaista. Picasso kertoo ihmissuhteesta jonka molemmat osapuolet kokevat myrkylliseksi. Se on aika voimakas tunne kun suhteen loppumetreillä tai sen jälkeen tajuaa että on päästävä toisesta kokonaan eroon ja halusin tehdä siitä biisin. "
Pihlaja on 25-vuotias R&B-artisti sekä laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut musiikkia vuodesta 2016 lähtien. Pihlaja julkaisee syksyllä 2020 debyyttialbuminsa, jolta on julkaistu singlet Valssi, Hengitän edelleen, Pimee, Pari liikaa, Älä pyydä mua jäämään ja Picasso (feat. costee). Omien singlejen lisäksi Pihlaja tunnetaan vierailusta Adi L Haslan jättihitillä Kevät.

155,667

Monthly Listeners

2,521

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Pihlaja now.

Listen to Pihlaja in full in the Spotify app