This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Quas G

Popular

 1. 1.
  Maak je geen zorgen - Raigny Jozephia
  2:500:30
 2. 2.
  Uw Liefde (feat. Wanda Mashart) - Wanda Mashart
  4:020:30
 3. 3.
  Niemand anders - Wanda Mashart, Rudisa Adelaar
  2:490:30
 4. 4.
  3:240:30
 5. 5.
  Cállate - Shakness
  2:260:30
Wie is Quas G?
Of het nou om muziek, coaching, motivational speaking of een “hart tot hart” gesprek gaat, van Quas G kan je altijd een flinke dosis positiviteit verwachten!
Het is dus geen verrassing dat hij met zijn “Jouw Dosis Positiviteit” filmpjes, nauwelijks meer weg te denken is uit onze social media tijdlijnen. Met zijn aanstekelijke liedjes, filmpjes, teksten en projecten probeert hij jong en oud te motiveren en te inspireren. Het leven is immers te kort voor half lege glazen.
Door middel van zijn muziek is hij bij diverse programma’s van ‘Omroep Flevoland tv’ te zien geweest. Daarnaast was hij ook te zien op RTL 5, NPO1, NPO2, NPO3, bij ‘Hour of Power’, ‘Family 7’ en te horen bij ‘Q-Music’ & ‘Radio 538′. Zijn passie voor muziek heeft mogen leiden tot optredens in Heineken Music Hall, concertzalen, poppodia, festivals en nog veel meer!
Naast het optreden is Quas G ook met de zakelijke kant van de muziekindustrie bezig gaan houden en heeft hij in 2013 zijn eigen bedrijf opgericht, genaamd ‘Quas G Music’. Na het oprichten van zijn eigen bedrijf, is hij aan de slag gegaan met het maken van zijn eerste studio album “Too Blessed To Be Stressed”, die hij in 2013 heeft uitgebracht. Tussendoor heeft hij singles en videoclips uitgebracht en in maart 2017 is zijn EP “ONE ON ONE” uitgebracht en zijn tweede EP genaamd “24/7” in juni 2018.
Momenteel is Quas G bezig met het opnemen van nieuwe muziek en blijft hij natuurlijk positiviteit verspreiden!

157

Monthly Listeners

250

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Quas G now.

Listen to Quas G in full in the Spotify app