This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

MYYY

Popular

  1. 1.
    Shadow Dancer
    3:080:30
  2. 2.
    Heart of Gold
    3:130:30
Finnish indie rock / synth-pop group MYYY consists of former and current artists from Finnish Shoegaze group Mumrunner Jukka Lahtinen (vocals/synth) and Kati Säger (vocals/bass), and known from various other bands Karoliina Laukola (drums) and Juuso Alamäki (guitar/synth).
Nordic indie aesthetics, sparkling melodies and echoes from the upside down. 5% rock, 100% indie.
-
"Joskus parhaimmat pop-koukut ovat niin vastustamattomia, että niiden voimaa ei voi sanoin selittää. Myyy osui parin kuukauden takaisella Heart of Gold -debyyttisinkullaan keskelle taivaallisen runsasta kultasuonta, eikä tämä toinen sinkku jää ainakaan heikommaksi vertailussa. Tarina ei kerro voiko helsinkiläistamperelaiselta bändiltä odottaa vastaisuudessa yhden biisin sinkkuja mittavampia julkaisuja, mutta ainakin omasta mielestäni kaikki palikat ovat jo kohdillaan.
Shadow Dancerin eriskummallisin elementti on eittämättä mörisevä mies/örkki vokalisointi, jonka osuus tässä lapsuuden muistikuvista rakentuneessa tarinassa lienee olla sellainen fantasiamöhköfantin kaltainen rakastettava hirviö. Niin tai näin, iloisesti helkkyvä ja kuunvalon taikaa heijasteleva kipale on todellinen pop-valioyksilö. Efektipuolella mopo keulii pidäkkeettömästi, mutta em. fantasiaulottuvuuden ansiosta sekin on nyt vain silkkaa plussaa." desibeli.net, Mika Roth (28.11.2019)

282

Monthly Listeners

20

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to MYYY now.

Listen to MYYY in full in the Spotify app