This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Raska

Popular

 1. 1.
  Som el canvi
  4:040:30
 2. 2.
  Abans que la nit s´acabi
  3:450:30
 3. 3.
  Fills de la revolució - EBRI KNIGHT
  3:120:30
 4. 4.
  A contracorrent
  4:490:30
 5. 5.
  Latidos - YOUNG JOHNSON
  5:230:30
Raska és un grup de música català format el 2011 per components originaris del Baix Montseny i el Maresme.
La seva trajectòria es caracteritza per l’evolució constant i l’acumulació d’experiències i influències musicals que han portat el grup fins a la consolidació, amb un so propi i un directe ple d’energia.
Madurant de la mà d’aquest projecte, la formació ha passat per diversos estils musicals fins assentar-se en el mestissatge i en una esfera més propera al rock. Seguint aquest progrés, l’últim àlbum “Reneix de les Cendres” introdueix també bases electròniques que es barregen amb sons més acústics.
Des dels inicis Raska aposta per un binomi entre la festa i la crítica social. Així, amb tres àlbums i molts concerts a l’esquena, el grup aconsegueix connectar amb el públic en uns directes enèrgics, desperts i molt ballables, sense deixar de banda l’element reivindicatiu. Empàtics i conscienciats amb la realitat actual, les seves lletres es converteixen també en un instrument de denúncia social.
Després de més de set anys creixent, gaudint i fent gaudir el públic dels escenaris catalans, l’estiu del 2018 es presenta com un nou capítol pel grup. Després de la temporada anterior, i la participació al Canet Rock, Raska continua reinventant-se i prepara nous singles, que veuran la llum als escenaris durant la pròxima gira.

167

Monthly Listeners

347

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Raska now.

Listen to Raska in full in the Spotify app