This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Marvin Dee Band

Popular

 1. 1.
  Solid - Radio Edit
  3:170:30
 2. 2.
  Little Boy
  3:530:30
 3. 3.
  Bolt Everything Down
  3:350:30
 4. 4.
  Northern Light - Radio Edit
  2:430:30
 5. 5.
  Little Song - Live in Paradiso
  5:180:30
Marvin Dee Band is begonnen aan een nieuw hoofdstuk. De band trok zich twee weken terug in een muzikale bubbel in de GAM Studio’s (La Chapelle’s kleine zusje) in de Belgische Ardennen.
Het album kreeg de toepasselijke werktitel “Changes”, vernoemd naar een nummer welke uiteindelijk de selectie niet eens haalde, en toch de lading het beste dekt.
Changes gaat over een band die niet langer over zich heen laat lopen. Over volwassen worden en keuzes maken. Over vooruit kijken, en stappen terug durven nemen. Over voorspoed en tegenslag. Maar vooral over het overwinnen van de stemmen (in je eigen hoofd en je omgeving) die je zeggen dat je niet goed genoeg bent, en het vinden van je eigen weg.
Deze Rotterdamse akoestische pop-rock band combineert frontman Marvin’s conservatorium achtergrond in muziek-theater met een rauw randje. Het resultaat is een samensmelting van genres, en complexe doch toegankelijke arrangementen die blijven verrassen. De muziek is soms catchy, soms ontroerend, soms funky, soms fragiel, maar het meest kenmerkend voor hun sound blijft Marvin's stemgeluid en bereik, in combinatie met hun geweldige vijfstemmige zang arrangementen.

729

Monthly Listeners

103

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Marvin Dee Band now.

Listen to Marvin Dee Band in full in the Spotify app