This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Maroder

Popular

 1. 1.
  Helt bortreist
  2:190:30
 2. 2.
  Mentalt utsolgt
  2:210:30
 3. 3.
  Ingen plan - Single version
  2:240:30
 4. 4.
  Opp Eller Ned
  3:260:30
 5. 5.
  Jeg Liker Ting Som Er Slitt
  3:510:30
marOder er en psykidelisk slowrocktrio som synger på norsk og spiller mørk, melodiøs rock av den stemningsfulle og melankolske typen.
marOder er vakkert, rått og forsiktig på samme tid. Låtskriver og vokalist Aslag Guttormsgaard er en av frontmennene i kunstnerkollektivet Duplex Records og har sammen med de andre medlemmene, Atle Hassel og Gunnar Berg- Nielsen, lang ferdstid i norsk rock. Bla. Fra band som The O-men, Hurra Torpedo, Black Debbath, LYD, Gartnerlosjen, De sørgelige restene, Tramteateret mm.
marOder har til nå gitt ut albumene Nattfugl i 2011, Kom inn, slipp meg inn i 2014 og Ingenting mellom 2016. De jobber nå med et 4. album som kommer våren 2019.
Om Nattfugl:“Med forunderlige tekster og dunkel, svært så saktegående rock, maner Aslag Guttormsgaard, Atle Hassel og Gunnar Berg-Nielsen fram en stemning man knapt har hørt siden deLillos' mørke stjerneskudd Hjernen er alene.” Oppland Arbeiderblad
Om Kom inn, slipp meg inn: “Kom inn, slipp meg inn er stemningsfullt, psykedelisk og rett og slett utrolig bra. Slipp marOder inn i varmen!” Universitas
Om Ingenting mellom:”En bra plate og møte høsten med. BT
En konsert med marOder er en særegen opplevelse da de tre medlemmene vekselvis og på engang trakterer alt fra Tremologitar, vokal, Hammondorgel, basspedaler, kor, trekkbasun, synt, klokkespill og barnetrommer for å fremføre sin musikk.

438

Monthly Listeners

184

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Maroder now.

Listen to Maroder in full in the Spotify app