This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Pastoratet

Popular

 1. 1.
  Hets Mot Soffgrupp
  4:290:30
 2. 2.
  Enheten
  3:380:30
 3. 3.
  Mitt så kallade liv
  3:060:30
 4. 4.
  En 7:a Ågren
  4:020:30
 5. 5.
  Aldrig mer
  3:410:30
Vi är ifrån början gamla polare som till viss del har lirat tillsammans i andra band tidigare, men 2009 bestämde vi oss för att bilda Pastoratet.
Vi har gemensamt intresse i musik, till största del punk men även andra genrer, och vi tycker det är roligt att skriva låtar, spela in dem och framföra dem live.
Vi har samtliga i bandet lirat punk i många år, ända sedan mitten av 90-talet, vilket i runda slängar rör sig om 20-25 år. Vi har varit med på ett eller annat sätt under en väldigt lång period, bland annat spelade gitarristen Mattias Lyckfors under 90-talet bas i skatepunk bandet New Deal, som delade scen med band som Millencolin, No Fun At All, Adhesive, Randy, Satanic Surfers, Stoned, Ten Foot Pole etc. runt om i Sverige. Trummisen Henke Bromander är även organist i skabandet The Liptones som förutom i Sverige även gjort flertalet turnéer och gig i Europa, senast 2017 på Rebellion Festivalen i Blackpool, U.K. Basisten Stefan “Sleif” Franzén spelar även bas i punkbanden Vänsternäven och Snutjävel, som släppt flera plattor och lirat runt i stora delar av Sverige.
Våra influenser är bland annat s.k skatepunk, random punk, en gnutta hårdrock och en skvätt hardcore.
Hoppas vi ses i framtiden!
/Pastoratet

1,065

Monthly Listeners

400

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Pastoratet now.

Listen to Pastoratet in full in the Spotify app