This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Danny De Munk

Popular

 1. 1.
  Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen
  3:270:30
 2. 2.
  Mijn Stad
  3:110:30
 3. 3.
  Bij Elke Slok
  3:130:30
 4. 4.
  Kijk Omhoog
  2:510:30
 5. 5.
  Vrienden Voor Het Leven
  3:270:30
Danny de Munk is bij het grote publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de film ‘Ciske de Rat’ uit 1984.
Hij zong hiervan ook de titelsong ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’. Dit werd een nummer één hit in Nederland en was zelfs de bestverkochte single van dat jaar.
In de jaren die volgden bleef Danny zich ontwikkelen. Hij speelde onder andere hoofdrollen in de musicals ‘Les Misérables’, ‘Copacabana’ en ‘De Jantjes’, maar ook in de bioscoopfilms ‘All Stars’ en ‘All Stars 2: Old Stars’ en in het muziekspektakel ‘The Passion’. Afgelopen jaar was hij samen met zijn dochter Bo te zien in de show ‘Dance, Dance, Dance’. Daarnaast is hij een vaste teamcaptain bij ‘Thank You For The Music’, wat dit najaar wordt uitgezonden bij SBS 6.
Danny is een echte allrounder. Door de jaren heen scoort hij ook nog eens diverse hits als ‘Vrienden voor het Leven’, ‘Hart & Ziel’, ‘Bloemetje’, ‘Tuig van de Richel’, ‘Kom Weer Thuis’ (met André Hazes sr.) en ‘Toch Ff Lekker Zo’. De roots van Danny liggen bij het échte levenslied. Met dit in zijn DNA brengt hij begin 2020 de single ‘Bij Elke Slok’ uit.
Met zijn veelzijdige repertoire is Danny een graag geziene gast op diverse podia. In 1999 geeft hij zijn eerste soloconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Een aantal jaren later kan hij ook Carré, Ahoy en maar liefst vijf keer de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) toevoegen aan dit rijtje. Daarnaast is hij ook diverse keren gastartiest bij ‘Toppers in Concert’ en ‘Holland Zingt Hazes’.

198,995

Monthly Listeners

22,743

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Danny De Munk now.

Listen to Danny De Munk in full in the Spotify app