This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Joël Domingos

Popular

 1. 1.
  Liar, Liar, Pants on Fire
  2:430:30
 2. 2.
  Wavey
  2:450:30
 3. 3.
  Laat Het Los
  3:220:30
 4. 4.
  Wij Zijn
  3:430:30
 5. 5.
  Dans Voor Mij
  3:280:30
Zanger, rapper en producer Joël Domingos maakt moderne popmuziek met invloeden van r&b, soul en hiphop; ‘Ik wil niet denken meer in hokjes en ik denk dat daar mijn kracht ligt’ omschrijft het oeuvre van de zanger het best.
Op zijn nieuwe EP Zoeken In Het Donker Gaat Niet Lukken Zonder Licht stroomt hij van openhartige liefdesliedjes naar dansbare Kaapverdiaanse flavours en alles daar tussen in, terwijl het altijd eigen en kenmerkend blijft.
In 2017 debuteerde hij als soloartiest met de Lullaby EP, vol zelfgeproduceerde melodieën en sfeervolle zangkoortjes die tekenend zijn voor zijn kleine en persoonlijke liefdesliedjes. In 2018 stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland waarna hij aansluitend door Nederland tourde tijdens de Popronde. In 2019 laat hij horen hoe breed georiënteerd hij is wanneer hij op Mama Zei op zoek gaat naar zijn Kaapverdiaanse roots en op de ballad Laat Het Los openhartig zingt onder begeleiding van piano en warme strijkerspartijen. Volgens 3voor12 is het een wonder dat Joël nog niet is doorgebroken bij het grote publiek. Ook Noisey had Joël Domingos al in een vroeg stadium in de gaten; zijn debuutsingle Wij Zijn werd daar geprimeurd en zijn muziek is tevens vaak terug te vinden in de playlists van Spotify. Hoe dat klinkt moet je zelf ervaren tijdens een show. “We willen echt dat ‘je had erbij moeten zijn’-gevoel bij je naar boven halen. Elke show is anders, maar dat het uniek en oprecht is, staat vast.” Goede vibes gegarandeerd!

2,273

Monthly Listeners

556

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Joël Domingos now.

Listen to Joël Domingos in full in the Spotify app