This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Joël Domingos

Popular

 1. 1.
  Lullaby
  2:340:30
 2. 2.
  Wij Zijn
  3:430:30
 3. 3.
  Maybe
  2:560:30
 4. 4.
  Al Die Dagen
  3:250:30
 5. 5.
  Dans Voor Mij
  3:280:30
Joël Domingos (10-12-1995) is een Nederlands-Kaapverdiaanse zanger, rapper en producer. Los van het feit dat hij zelf produceert, houdt hij zich ook bezig met bijvoorbeeld het regisseren van video’s van zichzelf en anderen.
Het tekent de leergierigheid van een rasartiest die aan de start staat van een glansrijke carrière. Zijn sound is te omschrijven als popmuziek met invloeden van r&b, soul en hiphop; muzikale, soulvolle en warme toetsenpartijen gaan perfect samen met zijn pure en oprechte teksten.
In 2017 debuteerde hij als soloartiest met de Lullaby EP, vol zelfgeproduceerde melodieën en sfeervolle zangkoortjes die tekenend zijn voor zijn kleine en persoonlijke liefdesliedjes. Die nummers werden later voorzien van live instrumenten en kregen daardoor weer een hele andere sound mee. Noisey, de toonaangevende muzieksite van Vice, had Joël Domingos al in een vroeg stadium in de gaten; zijn debuutsingle Wij Zijn werd daar geprimeurd en zijn muziek is tevens vaak terug te vinden in de Vibes-, Fresh Flows- en Troubadour-playlists van Spotify.
De warme sound komt op een podium nog beter tot zijn recht dan in de studio. Tijdens een show van Joël Domingos komen de producties tot leven door een volledige band en twee backing-vocalisten. Optreden zit hem in het bloed. “Live spelen vind ik het allerleukst. Live ga je zowel als uitvoerend artiest en als luisteraar veel meer in de muziek zitten. Wat er live gebeurt, is niet meer exact zo te reproduceren.”

9,319

Monthly Listeners

226

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Joël Domingos now.

Listen to Joël Domingos in full in the Spotify app