This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Şanışer

Popular

  1. 1.
    Gel
    3:290:30
  2. 2.
    Ben Kimim
    4:020:30
  3. 3.
    Yalan - Sokrat St
    3:460:30
  4. 4.
    Kaç Kere Öldün?
    3:440:30
  5. 5.
    Yazamam Ecele
    3:150:30
Müziği ana akım anlatılarından ibaret görmeyi reddeden Şanışer, dünyayı, sistemi, insanı ve insani duyguları klasikleşmiş çizgiden uzak; kendine has tarzıyla anlatmayı tercih etmiştir.
Müziğini problemler üzerine kurmuş; maddesel ve varoluşsal problemleri kendi vücudu ve beyninde vuku bulduğu biçimde, mahremiyetinden ödün vererek, kendi hayatındaki formlarıyla anlatmıştır. .
Diskografi - Discography
2007 Bullshit mixtape (Şanışer - Bela)
2007 Günlüğüm e.p (Şanışer - Bela)
2008 Ludovico
2011 Açık ve Net
2015 Onuncu Gün
2016 Otuzuncu Gün
2017 Yalan (Single)
2018 Ludovico II

296,450

Monthly Listeners

237,752

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Şanışer now.

Listen to Şanışer in full in the Spotify app