This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Filippo Landini

Popular

 1. 1.
  Viu-La
  3:230:30
 2. 2.
  Ciao Ciao
  3:190:30
 3. 3.
  Som Com Som
  3:000:30
 4. 4.
  Cançons dels Anys 80
  3:540:30
 5. 5.
  Coses Que Fan Bona Olor
  3:460:30
El grup del Maresme va debutar amb el treball “Primer Primera” (Gorvijac Music, 2007), amb una gran acollida a nivell de públic i de mitjans gràcies al single “Viu-la”, que va ser la cançó de la tardor de TV3.
Amb un esperit Pop i una aposta per les guitarres de rock i les grans melodies, Filippo Landini va portar el seu directe arreu dels escenaris catalans (Luz de Gas, La Mirona, El Clap, Festes de la Mercè, Primavera Pop 2009 al Palau Sant Jordi, etc).
L’any 2010 surt el disc “Farem Revolucions” (Gorvijac Music), produït per Tato Latorre (Antonio Orozco, Maldita Nerea, Efecto Pasillo). Els temes “Mai no és massa tard”, “Farem revolucions” i “No volies fer-te gran” van sonar a les principals emissores catalanes.
El 2013 el treball “Som com som” (Picap), també produït per Tato Latorre, va aportar nous temes carregats de llum i d’optimisme. La cançó que porta per nom el títol del treball es va fa servir de capçalera per al programa “Com som” de TV3. Altres cançons del disc que van sona a les principals ràdios catalanes varen ser “Coses que fan bona olor” i “Cançó d’amor”.
Després d’un llarg silenci, Filippo Landini torna el 2018 amb “Buona sera signorina” (Picap). Un treball ple d’energia positiva i melodies rodones, amb reminiscències sonores dels anys 80 i amb l’empremta característica de la gran producció de Tato Latorre. “Ciao ciao” és el primer single d’aquest disc.

11,196

Monthly Listeners

1,397

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Filippo Landini now.

Listen to Filippo Landini in full in the Spotify app