This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rob Dekay

Popular

 1. 1.
  Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen
  2:510:30
 2. 2.
  Geef Het Door
  3:300:30
 3. 3.
  Rode Wijn
  3:060:30
 4. 4.
  Laat Los
  3:240:30
 5. 5.
  Vol Van Elkaar
  3:040:30
Singer-songwriter Rob Dekay maakt eigenzinnige, Nederlandstalige en soulvolle country-pop. In 2016 verscheen zijn debuutplaat “Alles Gaat Voorbij” waarbij hij een hand had in alle facetten van de release.
Van het schrijven, opnemen en produceren van de liedjes tot aan het maken van het artwork en het bedenken van de videoclips. Op het album zijn duidelijk folk- en country-invloeden te horen met banjo en mandoline als hoofdrolspelers.
De liedjes van Rob blijven eigentijds en poppy in het gehoor liggen. Zijn teksten laveren moeiteloos tussen grote en kleine vraagstukken maar zijn altijd met de pen van een poëet geschreven. Er huist een oude ziel in het lichaam van deze dertiger die met zijn opvallende tatoeages en hoed voor het podium lijkt te zijn geboren. Hij heeft er dan ook geen alledaagse weg op zitten. Rob stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost; van stratenmaker tot vuilnisman. Zijn vrije tijd werd volledig opgeslokt door zijn grote liefde muziek en het waren zijn beste vrienden die hem aanspoorden om dan ook helemaal voor de muziek te kiezen. En zo geschiedde.

81,150

Monthly Listeners

3,912

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Rob Dekay now.

Listen to Rob Dekay in full in the Spotify app