This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Timo Mäntynen

Popular

 1. 1.
  Aurinkotuuli
  3:090:30
 2. 2.
  Luomurakkautta
  4:480:30
 3. 3.
  Myöhässä taas
  2:390:30
 4. 4.
  Höyhensaari
  2:560:30
 5. 5.
  Meea
  2:520:30
Moi!
Olen artistina uusi tulokas täällä Spotifyssa. Musiikin parissa on silti ehtinyt tapahtua yhtä ja toista. Taakse jäänyt kitaristin paikka on vaihtunut laulajan ja lauluntekijän rooliin. Minulta on julkaistu jo kaksi täyspitkää albumia ja kolmas julkaistaan vuonna 2020.
Suurimpia unelmiani on onnistua tekemään edes yksi musiikin historiaan soimaan jäävä laulu, joka tavoittaisi koko Suomen kansan. Se on iso haave, joka motivoi jatkamaan eteenpäin. Ehkä se vielä jonain päivänä onnistuu.
Olisi hienoa jos voisin tarjota musiikillani vaihtoehdon valtamedioiden suppealle musiikkitarjonnalle. Tiedostan, että olen vain yksi artisti tämän maan laajassa ja lahjakkaassa musiikintekijäjoukossa. Vain harvat nostetaan suurten levy-yhtiöiden tähtikaartiin ja sitä kautta radioiden soittolistoille.
Musiikissa minua kiinnostaa kaikki mikä tapahtuu inspiraation ja valmiin äänitteen välissä. Olen siis samanaikaisesti itseoppinut soittaja, säveltäjä, sanoittaja, sovittaja, äänittäjä, miksaaja, masteroija ja tarvittaessa vielä levynkansien graafikkokin. Joskus jopa videontekijä. Ei tule aika pitkäksi.
Suurin nautinto minulle musiikissa on juuri sen tekemisessä. Siinä kuinka jostain tyhjästä syntyy jotain aivan uutta ja hienoa, ja kun voin sanoa itselleni, että "pystyin tähän ihan yksin". Vertaankin mielelläni itseäni ateljeessaan työskentelevään taidemaalariin.
Jos pidät jostain laulustani, niin kerrothan siitä muillekin. Se ilahduttaisi minua kovasti. :-)
Terveisin,
Timo

40

Monthly Listeners

12

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Listen to Timo Mäntynen now.

Listen to Timo Mäntynen in full in the Spotify app