This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Dani M

Popular

 1. 1.
  F.A.M.E (LeyLey) - Simon Superti
  3:260:30
 2. 2.
  4:150:30
 3. 3.
  Rude Bwoy - Abidaz
  2:040:30
 4. 4.
  Mina områden - Kartellen, Sebbe Staxx,
  4:360:30
 5. 5.
  Aldrig nånsin haft - Simon Superti, Einár
  2:220:30
Den Uppsalafödda Daniel Montserrat, som går under artistnamnet Dani M , har länge varit en av landets mest intressanta och streamade artister.
Debut-ep:n En sån som mej , vilken innefattade succésinglar som titelspåret ”En sån som mej” och ”Motstånd”, blev startskottet för Dani M som nu är en av Hiphopsveriges självklaraste röster. Med över 300 miljoner streams på Spotify har han haft hitlåtar som “Naiv”, “Nån annan” och “F.A.M.E (LeyLey)”. Under 2018 och 2019 släpptes hans omåttligt populära album Pusher samt uppföljaren Pusher II, som båda är producerade av Grammisvinnaren och stjärnproducenten Simon Superti. Albumen uppvisar Dani M:s breddade sound då han kombinerar sin välbekanta råa stil med allt från reggae och dancehall till R’n’B.
Med sitt mångfacetterade sound bevisar han ständigt sin förmåga att kunna ändra och anpassa sig som artist, vilket ständigt håller honom aktuell. Trots att han länge varit en av landets största artister, gör han det med varje ny release klart att hans karriär är långt ifrån över. Det här är bara början.

606,084

Monthly Listeners

57,165

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Dani M now.

Listen to Dani M in full in the Spotify app