This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Martin van de Vrugt

Popular

 1. 1.
  Count the better Days - 2014 remastered version
  5:460:30
 2. 2.
  If I die Tonight - Jessica Kilroy
  4:210:30
 3. 3.
  The sun inside our Head - 2014 remastered version - Mischa Lelieveld
  2:210:30
 4. 4.
  The sun always Travels - Jessica Kilroy
  5:060:30
 5. 5.
  We didn't teach our Children
  5:580:30
Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica.
Hij deelt regelmatig het podium met andere artiesten waaronder Iris Rijnsewijn, Mischa Lelieveld, Marijn Wijnands (Marain), Rosa Sky, Martin Korthuis & Band en Marten de Paepe, de Amerikaanse Shane Alexander, Jessica Kilroy en Karyn Oliver, de Canadese songstress Orit Shimoni, het Australisch/Franse duo Kenna & Cox en met de Engelse singer-songwriter Emma Black.
In zijn jeugd geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young maar later ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues begon Martin in 1980 als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten.
Zijn shows zijn afwisselend dynamisch en verstild, zijn liedjes ontroeren, niet in de allerlaatste plaats omdat Martin feilloos zijn visie op gevoelens over de wereld en zichzelf weet te vangen en weet om te zetten in mooie teksten en tijdloze muziek.

14

Monthly Listeners

23

Followers

Where people listen

Albums

Related Artists

Listen to Martin van de Vrugt now.

Listen to Martin van de Vrugt in full in the Spotify app